!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> rebeccaofsweden -

Skönhetstips

2012-04-24 / 21:22:02 / Skönhetstips / 0 kommentarer

Babylen hud - Babyoljan är inte bara för bebisar, utan fungerar även för dig. Smörj in kroppen med babyolja efter att du har duschat så får du utan tvekan en mjuk och len hud.

Bäst för känslig hud - Letar du efter produkter för känslig hy? Håll utkik efter produkter som inehåller ros och lavendel, de har en lugnande effekt.

Avokado för torr hud - Börja med att ta fram en mogen avokado, gröp ur innehållet och mosa det i en skål. Sedan smörjer du in dig med avokadokrämen och lår verka i 20 minuter. Skölj - och tadaaaa! Din hy är defenitivt mjuk igen.

Få nagellacket att torka snabbare - Prova att stoppa naglarna i kallt vatten efter att du har målat de, det hjälper nagellacket att torka fortare.

Gör hårinpackningar - Applicera hårinpackningar i håret en till två gpnger i veckan. Du kan göra en egen hårinpackning med hjälp utav ditt vanliga balsam. Börja med att ta en klick balsam, 1/4 del honung och 1/4 aloe vera gel. Värm inpackningen i micron i några sekunder tills det blir varmt, applicera sedan på torrt eller handdukstorkat hår. Vira en handduk runt och låt verka 10 minuter - 1 timme. Skölj noga efteråt.

Inga mer gula naglar - Koka vatten och salt och låt svalna i ett par minuter. Stoppa sedan ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. Dina naglar kommer att vitna lite grann.



Gina Tricot

2012-04-24 / 20:45:06 / Kläder / 0 kommentarer

Kolla vilken söt topp/trja jag hittade på Gina Tricot's hemsida. Populärt med "genomskinliga" tröjor nu. Men jag tycker att det är snyggt!  Och den är riktigt söt! 149 kr.


Outfit idag

2012-04-23 / 21:29:02 / Outfits / 0 kommentarer
Det här hade jag på mig idag. Kände för något enkelt bara. En tröja från Lindex tror jag, byxor från JC och lite smycken jag la på efter bilden!


Fransk manikyr

2012-04-23 / 20:57:18 / Allmänt / 0 kommentarer
Satt och pysslade med naglarna igår och gjorde fransk manikyr. Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Det är både snyggt och lätt att göra. Snyggt att ha till våren nu också! Och framför allt så är det väldigt frächt!

Så här blev det!


Mylovebasket

2012-04-22 / 18:21:14 / Allmänt / 0 kommentarer

Ni har väll inte missat att jag har ett konto på Mylovebasket? En superbra sida som man kan lägga till skor,smycken, kläder osv. Jag är där inne varje dag och uppdaterar och lägger till nya kläder. Man kan köpa sakerna direkt från sidan! Grymt!

http://rebecca-gustavsson0.mylovebasket.com/

Den här blusen/klänningen är så himla söt! Fint till sommaren nu också. Och så machar man med lite smycken och så!



                                 




                             Och dom är solglasögonen är ju asballa!

                                        


Smink

2012-04-21 / 15:21:23 / Allmänt / 1 kommentarer
Jag kände verkligen att jag behövde ha lite nya fina ögonskuggor. Så jag gick ner till stan och köpte mig en jättesöt litet fodral med massor med ljusa och fina färger! Passar superbra nu till våren/sommaren. 










Cirkusen igår

2012-04-21 / 13:59:50 / Nöjen / 0 kommentarer
Jag och några kompisar åkte ju och kollade på cirkus igår! Det var riktigt roligt faktiskt. Jag tog lite bilder till bloggen, dock var kamerans batteri slut så jag tog kort med min Iphone istället!

Det roligaste var nog när dom hade en get som gick upp för en trappa! Haha.. ;)



Och dom hade så sjukt fina hästar!



Duktiga akrobat-dansare! Själv hade jag aldrig vågat vara där uppe och göra konster!


Nagelolja

2012-04-20 / 17:48:37 / Skönhetstips / 0 kommentarer
Till er som drömmer om fina naglar och få dom
långa och starka är nagelolja väldigt viktigt, så varför inte
passa på att köpa hem nagelolja nu till 2012 och börja ta
hand om naglarna extra bra och få drömnaglarna? Nagelolja
är bra för att naglarna inte ska bli torra och spricka eller dela
sig, så man kan säga att nageloljan gör nageln frisk + så är det
bra för nagelbanden, och om man vill lyxa till det extra mycket
för naglarna så köp en nagelbandskräm också!

Ni hittar det på Kicks och Åhlens


Trist väder

2012-04-20 / 17:05:54 / Allmänt / 0 kommentarer
Åh, vilket trist väder det är ute nu alltså! Usch, och kallt är det! Det ska ju vara varmt och +10 grader ute nu i allafall!

Planer -Först idag ska jag städa rummet, duscha, göra naglarna, och sånt vet ni! Funderar också på att klicka hem en sak.. hmm!? Ska fixa mig lite snabbt nu sen kommer en kompis och hämtar mig. Så ska vi på cirkus! Haha.. det var typ evigheter sen! Jag var ofta på cirkus ofta när jag var liten men nu är det inte alls ofta. Så det ska bli kul! 

Senare idag ska jag städa rummet, duscha, göra naglarna, och sååånt vettni! Funderar också på att klicka hem en sak.. hmm!?

Längtar tillbaka till Thailand!

2012-04-19 / 20:58:47 / Resor / 0 kommentarer
Åh, jag längtar tillbaka till Thailand så otroligt mycket. Vi har varit där tre gånger men som tur är så ska vi resa till Thailand en MÅNAD över jul och nyår.  Och till sommaren, första veckan på sommarlovet ska vi utomlands! Antingen till Cypern, Grekland eller Tunisien. Jag och min syster får välja vart vi ska åka! Fett nice!

Jag ska berätta lite om vilka lände jag har varit i! Jag har varit i: Sverige(förstås), hundratals gånger i Norge, hundratals gånger i Danmark, Finland, Ryssland, Tyskland, 2 gånger i Spanien, 3 gånger i Thailand, 2 gånger i Egypten och en gång i Tunisien. Jag har säkert glömt något men det är några länder jag har varit i!

Lyxhotellet Hilton i  Thailand!



Poolen i Thailand.



Havet i Thailand.



Våran uteplats i Thailand.



Poolen i Egypten i  Sharm el Sheikh.



Mer bilder kommer så småning om! Jag kan ha skrivit lite fel på just vart vi har varit, och vilken land! Men men..

THIS OR THAT

2012-04-19 / 19:46:35 / Allmänt / 0 kommentarer
Bil / moppe
Smeknamn / ditt vanliga namn
Bästavän/pojkvän
Guld / silver
Dusch / badkar
Tacos / kebab
Mascara / fondaution
Hanboll/  fotboll
Sjunga / dansa
Singel / pojkvänn
Shoppa/ myskväll med killen
Godis / chips
Tälta / husvagn
Katt / hund
Tatuering / piercing
Bok / tidning
Yacht / färja
Täcke / kudde
Thailand / hollywood
Shoppa / blogga

Helgens planer

2012-04-19 / 19:38:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis ätit middag och nu sitter jag vid datorn och kollar lite och så. Men jag tänkte berätta helgens planer lite, imorgon blir det cirkus faktiskt! Hade en sån snäll kompis som GAV mig en biljett, så jag och två andra kompisar ska gå på cirkus. Sen kanske vi drar hem till mig och pratar tjejsnack osv.

På skolan idag satt jag och min bästis och planerade helgen lite och så. Och på lördagen ska jag och fyra andra tjejkompisar komma hit och sova över. Titta på film, äta godis och en massssaaa tjejsnack, myysigt!

Sitter och fixar naglarna nu, så ni får se sen, PUSS!


Mys kväll!

2012-04-18 / 21:53:54 / Allmänt / 1 kommentarer
Ikväll händer inget speciellt faktiskt! Jag är hemma och myser med familjen, myys! Sitter framför tv:n och äter chips! Jag ska faktiskt snart gå upp och krypa ner i min säng! Haha.. jag är så trött! Godnatt!

Plugga!

2012-04-18 / 19:05:44 / Allmänt / 0 kommentarer
Har varit på träning idag också. Jag tränar tennis två dagar i veckan, alltså tisdag och onsdag. Och sen rider jag på torsdagar. Så jag kom hem för någon timme sedan och sätte mig ner och började plugga in lite glosor vi ska kunna tills imorgon. I spanskan. Så nu har jag duschat och gjort i ordning mig lite och så!

Och det är ju bara två dagar kvar till det är fredag! Skönt, för jag har varit heelt slut den här veckan! Har några planer också. Hehe..

Skola snart!

2012-04-18 / 07:18:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Tänkte jämt slänga in ett inlägg innan jag skicker till skolan! Och i morse när jag vaknade såg jag att heeeela marken far fylld av frost och att det är 0.2 grader ute! Usch, jag vill ju ha vår och plusgrader. Men jaja det kommer väl tillslut! Hoppas jag.


Fräsch tjej!

2012-04-17 / 21:41:28 / Allmänt / 1 kommentarer
Har duschat och gjort i ordning mig nu. Smörjt mig m.m. Fräsch tjej? Ohjaa! Så nu sitter jag här och bloggar, haha, jag vet inte vad jag ska skriva om så i får jätte-gärna komma med förslag! Jag vet vi har en frågesport! Ni får hur många frågor ni vill i kommentaren! Så ska jag svara på det i antingen ett videoinlägg eller så skriver jag!

Vet ni? Nu har jag fixat och grejat med en tjej så att hon kommer att hjälpa mig, så snart kommer det bli en snygg design och header! Då blir det lite roligare att läsa min blogg va?




Skön dag!

2012-04-17 / 17:30:06 / Allmänt / 2 kommentarer
Hej alla fiiina läsare! Har precis käkat så snart kommer min kompis och hämtar mig så sticker vi och tränar lite! Skönt! Sen när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen, raka benen, smörja mig med något gott osv. Men nu måste jag dra ska iväg nu! Kommer uppdatera mer sen! PUSSS!

Header&design

2012-04-17 / 13:00:16 / Allmänt / 2 kommentarer
Jag vet att min blogg kanske är lite tråkig med att den inte har en header eller någon fin design! Men jag ska försöka fixa någon som kan göra det åt mig. Så om det är någon som kan det så får ni gärna säga till! 

Skolan

2012-04-17 / 12:46:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Just nu sitter jag i skolan , vi slutar snart ju! Det ska bli kul, för jag är jätte trött! Jag vet inte varför jag är trött men jag var uppe ganska sent igår så det kan vara det! 
Sen efter skolan ska jag iväg på träning, skönt efter nästan tre veckors uppehåll. Jag var ju sjuk och sen sov jag bort träningarna på påsklovet! Hahah..
Vad ska ni göra idag då? Pusss!

Vårväder!

2012-04-15 / 15:18:29 / Foto-blommor / 3 kommentarer
Har precis kommit in efter ha varit ute och grejat lite i trädgården. Klippt buskar, krattat lite grenar och pappa har sågat ner två stycken träd så jag hjälpte till att bära bort alla grenar och så.Det är jätte fint väder ute idag! Härligt! Nu kanske den sköna värmen kommer tillbaka. Vi får hoppas i allafall.

Alltså det kanske inte är många som läser min blogg är men det är faktiskt några i allafall, men OM det är någon som gör det, vad vill NI läsa om i såfall? Om ni fick välja vaaad ni ville!? Frågesport, tävling kanske lite om mig? Lämna gärna en komentar!

Här får ni en härlig vårbild!


Shopping

2012-04-15 / 10:32:41 / Shopping / 0 kommentarer
Hej alla fina! Igår tror jag det var den tråkigaste dagen i heela mitt liiiiiv! Hahah..nej men jag hade så tråkigt att jag nästan skulle kunna spy. Så jag och mamma stack in till Karlstad och shoppade lite igår. Blev nästan ingenting jag köpte men lite saker till håret blev det i allafall!

Och det var ju underbart väder igå också, så när vi kom hem så satt jag och solade på våran stora altan! Härligt! 

Här är bilderna på gårdagens fynd!



Hår munken!

Så här ser det ut när man har satt upp håret med en "munk".



Mjuka tofsar som är bra för håret och inte skaver!



Och hårspännen!


Lip tattoo..

2012-04-12 / 20:23:08 / Mode / 1 kommentarer

Vet ni vad dom har kommit på nu? Jo, att man kan ha en läpp-tatuering! Jag tyckte faktiskt att det var rätt ballt! Coolt och fint! Haha.. Och man fäster den lätt genom att fukta med ett blött papper på den och sen sätter man fast den! Precis som dom tatueringarna man brukar få med i tuggummipaket vet ni!  Super lätt och super snyggt! Här får ni se nårga bilder på olika tatueringar!

Snygga va?!









Trött tjej!

2012-04-11 / 19:37:50 / Allmänt / 0 kommentarer

Hej alla fina! Uuuurrrrr-kass uppdatering, jag vet! Det måste bli skärpning nu alltså! Men det har varit så otroligt mycket nu! Till exempel så har jag haft upp emot 2-3 prov i VECKAN! Usch och fy! Men nu kör jag på och är tillbaka på banan igen!

Vad har ni gjort idag då? Nu har jag ju påsk-lov, skönt? Jaa!  Har inga speciella planer nu på lovet faktiskt, men kanske dra in till Karlstad och shoppa, kolla på nån film på bio! Men nu ska jag dra på mig mjukis-dressen och mysa ner mig i soffa framför ett bra tv-program! Myysigt!


RSS 2.0