!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> rebeccaofsweden -

Godmorgon

2012-07-27 / 10:41:21 / Resor / 1 kommentarer

Förlåt att jag inte har uppdaterat någonting! Har haft mycket att göra helt enkelt. Internet krånglade, mobilen la av, och jag har inte varit på toppen humör! Sen gick det inte att ladda upp bilder på bloggen via mobilen heller.. Men nu kan ni räkna med bra uppdatering igen! =D Vi har iallafall kommit hem från Danmark nu, så det är rätt skönt faktiskt! Vi har haft det super skönt i Danmark, varmt soligt och trevligt! Sen har vi varit på två smycken bad/sommarland också! Det var jätte kul! Så sen får ni bilder på när vi va på "Jespers hus" =D Jag måste ju packa imorgon igen eftersom vi ska till Cypern på söndag tror jag det är! God morgon förresten! Hur mår ni? Själv är mitt liv på topp, och jag lever till 110% nu! =D Nu ska jag iallafall göra mig i ordning, så ska jag och min kompis åka sista dagen till vårat sommarjobb! Skönt! PUSS! =D


På väg till hotellet

2012-07-23 / 15:37:00 / / 0 kommentarer

Nu har vi varit på "Jespers hus" i Danmark och är påväg tillbaka till hotellet. Det var verkligen helt underbart där! =D Helt otroligt fint! Och som sagt så var det ju lösa apor som klättrade och gick runt i området som var ingägnat. Och massvis med fina fjärilar också! Sen var det lite karuseller som vi åkte också! 

 Jaja, mer berättar jag om det när vi kommer till hotellet, men nu ska vi åka in till någon mysig stad och shoppa och äta glass! Mummaaa! 

 


Jespers hus

2012-07-22 / 22:24:56 / Resor / 0 kommentarer

Imorgon när vi har vaknat, fixar vi oss lite, så drar vi till ett ställe med en stooor inhägnad med fullt av tropiska växter, djur och det ska tydligen vara jätte fint där! =) Det går bland annat lösa apor där inne! Hur coolt som helst! =D Massvis med fina stora fjärilar och blommor =D


2012-07-22 / 22:08:44 / Resor / 0 kommentarer


Danmark

2012-07-22 / 22:07:16 / Resor / 0 kommentarer

Hej bloggen! Jag har inte uppdaterat något på grund av att jag inte har något internet, och sen är det så himla fin natur här i Danmark! Det är otroligt, mils långa stränder, kritvit sand, turkos blått hav och fint väder! Underbart! Vad gör ni då? Själv sitter jag på hotellrummet, kollar på och bloggar lite! =D


Soliiigt!

2012-07-18 / 22:58:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej bloggen! Förlåt att jag inte har uppdaterat någonting! Ja har haft fullt upp hela dagen, först imorse så drog jag på mig mina träningskläder och stack ut och tog en powerwalk på 35 min! Härligt! Sen hoppade jag in i duschen och duschade av mig lite snabbt och gick ner och fixade en god frukost! Fixade mig och lite sådär! Så hämtade min kompis, Johanna upp mig, så åkte vi ner och jobbade på vårat sommarjobb! Vi har verkligen trevligt jag och Johanna! En härlig tjej! Vi slutade redan vid tre, så det blev en kortare dag iallafall. Sen så åkte jag hem och fixade mig lite innan farfar hämtade mig så åkte jag ner till farmor och farfars camping. Så jag solade lite, vi grillade och hade det skitnice! Lite rörigt innlägg, men det får gå! PUSS!
 
 

Converse med platå

2012-07-17 / 19:55:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Ser dom här skorna på allas bloggar just nu, och jäklar vad balla dom är! Man måste ju bara ha ett par hehe! Men jag har förstått att dom är ganska svåra att få tag på? Jag hittade för ett tag sen en massa sånna skor i olika färger inne på jfr.se för under 650 kronor? Finns låga och höga också, i rosa, blå, vit, silver, guld, leopard, röd, svart osv! Kika in där om ni är sugna på ett par sånahär, jag tycker iallafall att det är superballt nu i sommar!

Converse med platå

2012-07-17 / 19:55:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Ser dom här skorna på allas bloggar just nu, och jäklar vad balla dom är! Man måste ju bara ha ett par hehe! Men jag har förstått att dom är ganska svåra att få tag på? Jag hittade för ett tag sen en massa sånna skor i olika färger inne på jfr.se för under 650 kronor? Finns låga och höga också, i rosa, blå, vit, silver, guld, leopard, röd, svart osv! Kika in där om ni är sugna på ett par sånahär, jag tycker iallafall att det är superballt nu i sommar!

Tips!

2012-07-17 / 17:40:00 / Skönhetstips / 0 kommentarer
Värm ögonfransböjaren under hett vatten, innan du böjer fransarna! Det ger mycket bättre effekt!

Använd balsam istället för "lödder" när du ska raka benen, funkar exakt lika bra och benen blir super lena efteråt!
 
 
Använd alltid värmespray när du ska platta/locka/föna håret, och då tipsar jag om TreSemmes värmeskydd!

På lördag bär det av!

2012-07-17 / 16:05:09 / Resor / 0 kommentarer
Ohhh, nu är det inte länge det är kvar tills vi ska åka till Danmark! Vi åker redan på lördag, så kommer vi hem på onstagen veckan där på. Det kommer bli skit nice! Sen är vi hemma i 5 dagar tror jag, så packar vi lite och slappar hemma och sen på söndagen så åker vi till något hotell i Göteborg och sover där till på måndag. Så att vi inte böhöver gå upp så tidigt dagen därpå, sen åker vi till flygplatsen. Och sen går planet till Cypern! Det kommer att bli hur roligt som helst! Och jag kommer bomba bloggen med en massa bilder när vi kommer hem!
 
 
Vårat hus i Thailand!
 
 
 
 
 

God morgon

2012-07-16 / 10:17:52 / / 0 kommentarer

God morgon, hoppas att ni har sovit bra? Det har iallafall jag gjort! =D Är superglad idag, niceee! Vaknade av att jag hörde en massa högljudda bil-ljud. Så jag kollade vad det va, och då ser man att det har kommit en lastbil med allt virke dom pappa har beställt hem, så nu ska vi minsann fortsätta att renovera! =D Ni kommer att få se före och efterbild av våran tvättstuga/toalett sen! Wihoooo! =D


Mummaaa!

2012-07-15 / 21:16:35 / / 0 kommentarer

Sitter och äter en Magnum nu! Mumma! Samtidigt som jag online-shoppar och bloggar lite! =D


God morgon

2012-07-15 / 11:13:59 / Allmänt / 0 kommentarer
God morgon sunshines! Hur mår ni? Själv så mår jag jättebra, känner mig på toppenhumör idag alltså!  Håller på att fixa mix lite, med musiken på! Blir väll någon enkel outfit med ett par kortbyxor från bik bok, ett linne från Gina och lite smycken på det tror jag! Blir väll ok? 
Idag tror jag att jag kommer vara hemma och slappa lite, min kompis kommer hit sen. Så vi ska ha det bra! Kanske går och fikar och har det mysigt eller så! Hon kanske ska sova över här, vi får se! Men det blir bra! Vi hörs, pusss!

Resturang

2012-07-14 / 17:37:17 / / 0 kommentarer

Fick reda på att vi skulle käka på restaurang idag, spontant typ! Så satte på världens bästa låtar på högsta och fixade mig galet, känner mig skitsnygg nu, egoboost! Kör på en enkel outfit, vanliga tighta jeans, ljusrosa tröja och sen toffs på det, funkar väl till restaurang?! :)


JUST NU

2012-07-14 / 17:04:54 / / 0 kommentarer


Kommit hem

2012-07-14 / 15:57:30 / / 0 kommentarer

Nu har jag precis kommit hem från sommarjobbet. Det blev ju lite sol och värme idag iallafall! Det trodde jag inte, men det var ganska skönt ute, så jag och Johanna satt ute och solade! :-)


Godmorgon!

2012-07-14 / 09:50:38 / / 0 kommentarer

Godmorgon alla fina! Har precis gjort mig i ordning nu, så snart kommer min kompis och hämtar upp mig. Så åker vi till vårt sommarjobb, vi bakade jättegoda muffins igår som vi ska sälja i kiosken! 😊 Idag hade jag hoppats på lite värme och sol iallafall! Så tråkigt väder! Usch. Men jag ska inte klaga för snart så åker jag min familj iväg till ett vaaaarmt land! 😄 Det ska bli så himla skönt att komma iväg ett tag och bara slappa! Men jag uppdaterar mer sen! PUSS!


Myys!

2012-07-13 / 22:09:10 / / 0 kommentarer

Har precis kommit ut från duschen nu. Body scrub, rakat ben och ansiktsmask! Känner mig riktigt fräsch nu! ;-) Och nu sitter jag här med en skål jordgubbar och myser framför en bra film! Ha det bra! PUSSS


Äntligen en design och header!

2012-07-13 / 21:04:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Åh det va en snäll tjej som fixade en super-fin header och design till min blogg! Ni hennes blogg på: dreemss.blogg.se

Shopping! :D

2012-07-13 / 21:01:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Min kompis fyllde år i veckan så jag fixade tågbiljetter och så åkte vi in till Karlstad och gjorde centrum osäkert! Haha! Underbar tjejkompis verkligen! Men vi drog loss i affärerna och shoppade massor! Sen så käkade vi lunch på donken, nice! Och sen var det lite tjejsnack och mys, så drog vi ut och shoppade ännu mer. Och sen vi tre-tiden så gick vi på bio och såg på The hunger games. Så jäkla bra är den! Men jag började såklart gråta mitt i filmen eftersom att en söt tjej blev dödad! Usch.. är verkligen svag för sånt. Men det blev en riktigt lyckad dag i centrum iallafall!
Glömde att ta kort, men bjuder på en bild jag tog på kusten!
 
 

Solig dag

2012-07-09 / 09:32:25 / Allmänt / 0 kommentarer
God morgon alla fina! Idag ser det ut att bli en solig och härlig dag! Om en timme så kommer min kompis och hämtar upp mig, så sticker vi till vårat sommarjobb, nice! :)

Igår tog vi båten ut på sjön och åkte ut till en hamn där vi badade, käkade god glass och träffade lite kompisar! :D

Badat

2012-07-06 / 09:28:06 / Allmänt / 0 kommentarer

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag tog mig mitt första riktiga dopp i sjön! ;-) Vi hade ju tänkt åka ut med båten och hitta någon ö vi skulle bada på. Men självklart så var batteriet slut! Så tyyypiskt :-( Men iallafall så åkte mamma med oss ut till sjön, så badade vi där ett tag. Kallt va det men jag klarade det iallafall! ;-)


Njuter!

2012-07-06 / 09:15:05 / Allmänt / 0 kommentarer

Hej! Vilket underbart väder det är ute, 25+ i skuggan, strålande sol och badvääääder! Hah, kanske åker med någon kompis och tar ett bad! ;-)

Men iallafall, så kom jag hem för en halv timme sen. Va ju och sommar-jobbade.
Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med jordgubbar och musik i öronen och njuta av sommarlovet!

PUSSS!


Ny duschad och fräsch!

2012-07-05 / 21:15:38 / Recept-godsaker / 0 kommentarer
Har precis kommit ut från duschen nu. Gjorde en riktigt härlig tjejkväll med mig själv! Ansiktsmask, body scrub, rakade benen och smörjde in mig i en härligt doftande lotion, freshfreshfresh!

Nu ska jag gå ner och göra i ordning en stor fruktskål, med jordgubbar som kvällsmat, mummmsss!

PUSSS!


Nu blir det duschen!

2012-07-04 / 20:48:54 / Skönhetstips / 0 kommentarer
Och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch, kör på allting! Hårinpackning, peeling, raka benen osv, och sen efteråt blir det cocos bodylotion efteråt! Och sen självklart på med min rosa mjukisdress och fixa en chailatte, planerna för kvällen! myyyyyys

Sommarjobb

2012-07-04 / 16:45:46 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej, förlåt för kass uppdatering, men jag ska bättra mig!

Jaja, jag är iallafall med en kompis, hon följde med mig till mitt sommar jobb! Så vi kom hem vid tre och satte oss vid tvn och slappade lite. Bägge var jätte-trötta och slitna, så det kommer att bli en lugn och chill kväll! Men uppdaterar mer sen!

RSS 2.0