!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> rebeccaofsweden -

Tisdag

2012-03-27 / 12:48:45 / Allmänt / 1 kommentarer
Hej alla fina! Nu är jag i skolam och pluggar lite. Men jag tänkte lägga in ett inlägg nu! Vad gör ni då?  Pappa åkte ju bort igår och kommer hem på fredag, och mamma åkte bort idag och kommer hem sent i natt, så farmor och farfar kommer i eftermiddag. Men senare i kväll ska jag iväg på träning, sen ska jag duscha och dra på mig mjukis-dressen och myysa!
Vet ni vad jag är sugen på att göra? Att baka något gott! Laga mat kan jag inte, och jag tycker inte att det är kul heller! Men när det kommer till bakning så tycker jag att det är jätte-roligt! Så efter skolan så ska jag gå och handla + att shoppppaaaa liite!  Min mascara är slut så jag får hitta någon bra!
Är den här bra?

God morgon!

2012-03-24 / 08:16:03 / Allmänt / 0 kommentarer

God morgon alla fina läsare!  Idag ser det ut att bli en fin dag ute, skönt! Ja, idag vaknade jag klockan halv åtta. Jag har precis kommit ut ur duschen. Så nu har jag smörjt mig gott, rakat benen osv. Fräscht! Men i alla fall så ska vi in en sväng till Karlstad och göra lite grejer.

Vad ska  ni göra idag då alla fina?

En bild från igår när jag solade!


Underbart! :D

2012-03-23 / 15:01:43 / Allmänt / 0 kommentarer

Det är ju helt underbaaaaart ute nu! Jag tog ut termometern och då visade den att det var +27 grader ute! Helt sjukt, det är ändå bara den 23 mars.  För ett år sedan var det nog snö och kallt ute än! Men iallafall så har jag precis kommit in efter ha solat ute på våran altan. Jag har faktiskt fått färg!

Jag och syrran gick och köpte mjukglass förut, mm va gott det var! Sen hade jag tänkt att jag ska gå till stan och kolla efter något vårigt/sommrigt att ha nu på våren. Kanske ett till par pastell-färgade byxor?!


Converse

2012-03-23 / 10:14:36 / Allmänt / 0 kommentarer

Åh, jag har ju hittat USA converse som jag ska köpa. Så himla snygga. Det är ju jätte-snyggt att ha nu till våren/sommaren till ett pår jeanskortbyxor, en blus och en skinjacka till det!

Dom här ska jag köpa!






Häärlig dag! :D

2012-03-23 / 10:00:47 / Allmänt / 0 kommentarer

Hej alla fina läsare!  Det är ju hur underbart väder som helst ute idag ju! I like! Jag har precis vaknat hehe.. För vi har ju studiedag idag. Det är när lärarna planerar och diskuterar, så vi har ledigt!  Så jag ska nog göra mig en god frukost och sätta mig ute i solen och mysa! Vad ska ni göra idag då? Juste för några dagar sen fick jag hem mina Iphone skal! Så jag kommer lägga in ett inlägg, så får ni se hur dom ser ut sen!


Lite om mig :)

2012-03-22 / 19:24:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Namn: Rebecca

Ålder: 14

Längd: Ca. 170

Sko-storlek: 37-38

Född: 1998

Gör just nu: Bloggar/pluggar

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Generös, snäll, tålmodig

Vad är du rädd för: Spindlar!

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag är den jag är, och inte skäms för det!

När grät du senast: Kommer inte ihåg

När skrattade du senast: Förut

Vem åkte du bil med sist: Mamma

Vem åt du mat med sist: Familjen

Vem sov du hos sist: Hos min bästa kompis!

Vad var du rädd för när du var liten: Mumintrollet

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Jobba på ica, haha..

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 2 tror jag

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag klämde tummen i bilen!

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Hemlis..

Har du någonsin sportat: Ja, och jag håller på med sport nu också!

Vad finns alltid i din handväska: Borste, mobilen, läppglans

Har du varit utomlands någon gång: Haha ja typ hundra gånger?

Vilken plats var finast: Thailand!

Största stad/städer du varit i: Bankok.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej!!

Rökt: Never!

Snusat: Aldrig!

Druckit: Nej

Har du piercing eller tatuering: Öronen, vill ha i naveln men får inte..

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snäll omtänksam, muskler!

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej, inte vad jag kommer på.

Antingen-eller-frågor

Storstad eller landet: Storstad!

Hamburgare eller pizza: Pizza!!

Kött eller fisk: Kött!

Hund eller katt: Båda

Aftonbladet eller expressen: Samma dret..

McDonalds eller MAX: Donken

Charter- eller skidsemester: Charter!!

Sverige eller Utlandet: Utlandet lätt!

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll!

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Flyg

Bil eller buss: Bil!

Kass uppdatering..

2012-03-22 / 18:55:49 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej, förlåt alla för att jag har uppdaterat så himla dåligt! Men jag har haft så mycket att göra denna veckan och jag har försökt att uppdatera så mycket jag hinner. Men som sagt jag är hemskt ledsen!

Så himla otroligt skönt att vi är lediga imorgon också! Jag behöver verkligen det! Jag är så trött. Kom hem från träningen för kanske en timme sen, så nu blir det att ta en låång och skön dusch. Och sen ska jag ta bort gammalt negellack och fixa nya naglar!




Sooolig dag!

2012-03-20 / 12:05:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej alla! Just nu sitter jag framför datorn i data-salen. Vi har elevensval och tänkte att jag kunde passa på att skriva lite! Jag har ändå inget att göra. 
Idag var det iallafall ingen snö när jag åkte till skolan! Det var 5 grader varmt och sol. Skönt!  Idag fick jag skjuts av pappa till skolan, för direkt på morgonen skulle vi till ishallen och kolla på 9:orna som skulle köra is-hockey mot varanda. Ganska kul faktiskt.  Tjejerna vann med 8-0.
Jag ringde till mamii förut och frågade hur det går med min stackars syster, hon har så fruktansvärt ont! Usch, stackarn! Och när pappa och Linn min syster var i Karlstad igår sa doktorn att hon kommer att få mer och mer ont under två veckors tid! Och sen kommer smärtan långsamt försvinna! När jag går hem från skolan ska jag gå till affären och köpa någon rolig tidning och en glass till henne!

Thailand

2012-03-19 / 21:31:29 / Allmänt / 0 kommentarer

Åh, våran familj älskar ju att resa. Vi har varit utomlands hundratals gånger. Nej men säkert en 30, 40-tals gånger. Sist vi var utomlands var vi i Thailand förra året.  Här är lite bilder från Thailand

Jag som lir masserad!



Här håller jag och min syster på att gå ner i vattnet fuult med fiskar! Uhh, vad läskigt det var! Jag vågade knappt gå i, men när jag väl kom i nafsade dom bara på mig! Haha.. 


Och här är stranden!


Brutet revben :(

2012-03-19 / 21:07:13 / Allmänt / 0 kommentarer

Pappa och Linn har precis kommit hem efter ha varit i Karlsatd som sagt. Och riktigt nog har stackars syrran brutit revbenen. Usch, det gör ont i hela mig!

Vad har ni gjort ikväll då? Jag tittar på "Familjen Annorlunda" nu. Haha..jag älskar det! Men jag ska nog sätta mig och planera helgen. Nu har jag skickat efter några fler söta Iphone skal också.  Haha jag älskar att handla skal! Imorgon ska jag åka på träning och även gå ut på stan och kolla på lite tröjor och sånt! Kul!


Kvällen

2012-03-19 / 19:16:30 / Allmänt / 0 kommentarer

Hej alla! Mina läsare blir fler och fler för var dag som går!  Åhh, vad glad jag blir! Jag och mamma sitter framför soffan och kollar på tv:n. Men pappa och min syster sitter i Karlstad och väntar på en läkare, för hon har kanske brutit ett revben.. usch. Stackare! Uppdaterar senare!


Måndag..

2012-03-19 / 15:25:37 / Allmänt / 0 kommentarer

Imorse när jag skulle gå till skolan så såg jag att det hade snöat under natten! Så det var ett lager med snö och frost! Och så var det kallt ute också. Usch! Jag hoppades att det fina vädret skulle hålla sig och att det skulle vara varmt! Men nej, så självklart när våren, värmen och solen hade kommit så skulle den lilla snön och kylan komma tillbaka! Brrr..


Iphone skal :D

2012-03-18 / 21:29:59 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu har jag onlie-shoppat lite och beställt hem några söta skal till min nya älskade Iphone 4s! Jag vill inte avslöja hur dom ser ut så ni får se dom när dom har kommit! Är ni nyfikna? Hehe.. till och med jag själv är lite nyfiken att se dom! Jag tycker det är så rooligt att köpa skal och tillbehör till telefoner! Tycker inte ni det?!

Söndag kväll..

2012-03-18 / 21:24:45 / Shopping / 0 kommentarer
Jaa, jag sitter här och bloggar och kollar fb och lite sånt, ny duschad och allt! Förlåt för USEL uppdatering! Har haft mycket att göra i veckan, men jag lovar att bättra mig! Idag var jag, mamma, pappa och min kompis i Mellerud och kollade på husbilar, vi har husvagn men dom vill tydligen byta till husbil nu istället! Och på vägen hem gick vi in på Blom's varuhus och kikade omkring lite grann! Jag hittade två par örhängen som jag köpte, ena paret kostade 10 kr och andra 29. Väldigt bra pris! Jag ska visa bilder.

Det blev dom här söta örhängena med små fjärilar på!





Och dom här söta!


Äntligen! :D

2012-03-16 / 17:44:51 / Allmänt / 0 kommentarer
Jaaaa! Nu har jag äntligen fått min ääällsskade Iphone! Och det blev en Iphone 4s! Haha gissa om jag är glad eller inte?!


En dag kvar..

2012-03-15 / 21:01:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Som ni säkert har sett så har jag skrivit ett inlägg om att jag ska få en Iphone 4? Egentlingen var det meningen att jag skulle ha fått pappas Iphone 4 när han bytte abonemang och det är inte förens i agusti/september i år. Men han sa att jag kunde få en ny istället! Och vi ska köpa den imorgon! Jippiiii! Det ska bli så kul!

Dip Dyed Shorts

2012-03-15 / 20:10:15 / Allmänt / 0 kommentarer
Dom här shortsen som finns "Dip Dyed Shorts" som det heter. Vad tycker ni om dom, själv tycker jag att dom (eller iallafall endel) är väldigt snygga! Snyggt att ha nu till sommaren till ett linne och converse! Skitsnyggt ju!

Dom här tycker jag är snygga!


Ny duschad :D

2012-03-15 / 19:36:31 / Foto-natur / 0 kommentarer
Har precis kommit ut efter en låång och skön dusch, smörjt in mig med en jätte god lotion. Och nu sitter jag i min rosa-mjukisdress! Skönt! Nu ska jag gå ner och käka lite mat. Sen tror jag att jag ska måla något nytt och fräsch på naglarna, något enkelt och bra!



Här får ni titta på några bilder jag tog i höst/vintras!










Dagens planer!

2012-03-13 / 12:49:06 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag tänkte jämt att jag skulle slänga in ett inlägg om vad jag ska hitta på idag! 
Gå ut och gå en promenad i det fina vädret!
Åka på tennis-träningen.
Göra mig i ordning, duscha, smörja in mig med en hääärlig body-lotion! Kanske fixa naglarna lite, ta på mig min myys-dress!, osv.  
Hämta ut ett paket, med smått och gott i..
Internet-handla lite skal, tillbehör till min Iphone 4..
Jag lovar att ni ska få nya roliga inlägg när jag kommer hem sen! 

Elevensval :/

2012-03-13 / 12:19:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej hej, just nu sitter jag i data-salen på min skola . För vi har elevens-val , och då har jag gjort 2 st te/kaffe-muggar och en skål av keramik i cerice rosa till mamma som fyller år imorgon!   Så jag ska nog snart gå och göra ett grattis-kort också. Det blir nog bra, tror jag.
Åhh, längtar tills jag kommer hem! För då ska jag gå ut en låång och sköööön promenad i det fin fina vädret!  
Det är ju helt underbart fint väder nu! Jag tror det är ungefär lika varmt i solen som igår. Ca. 26-27 grader!
HAHAH.. Jaa, såhär kan det gå om man har tråkigt! 


Våren kommer!

2012-03-13 / 07:27:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej alla! Imorse när jag vaknade kollade jag på temperaturen och såg att det var 8 grader ute kl. 7 på morgonen! Haha, sjukt ju. Det är ju ändå bara mars! Men otroligt skönt! Igår satt jag faktiskt ute på våra häärliga, stora atlan! Och passade på att sola lite, man vet ju inte om det kommer någon mer snö(?) Jag tog ut termometern, och gissa hur varmt det var i solen? 27.8 grader!?

När jag kommer hem efter skolan blir det en massa skoj uppdatering!


H&M's nya kollektion

2012-03-12 / 17:23:46 / Mode / 1 kommentarer
H&M har ju en ny kollektion nu. Vad tycker ni om den? Om jag fick välja så skulle inte jag välja den i första hand. Kläderna är lite väl för mycket mönstrade tyckte jag. Och måste jag välja något som jag tyckte mest om skulle jag då välja sandalerna. Men alla har ju olika smaker och tur är väll det, sant ? Ja, som man säger; smaken är som baken ;D

Här har ni iallafall en bild på den nya kollektionen:



Rulltårta.. Mums!

2012-03-12 / 16:22:36 / Recept-godsaker / 0 kommentarer

Jag tänkte jämt att jag skulle lägga in ett inlägg om ett recept på en smarrig rulltårta. Jag har gjort den många gånger förut och det är jätte-gott och jätte-lätt! :)

Ingridienser:

Smör + smörpapper

2 2 ägg
1 1/2 1 1/2 dl socker
1 1/2 1 1/2 dl vetemjöl
1 1 tsk bakpulver
1 1 dl hallonsylt

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 280°. Smörj ett smörpapper med lite margarin. Vispa ägg och socker ljust och pösigt och blanda ner mjöl och bakpulver i äggblandningen. Bred sedan ut smeten på smörpapperet och grädda kakan i ugnen i ca 5 minuter.

2. Lägg ut ett smörpapper på arbetsbänken och strö på ett tunt lager socker. Vänd upp den färdiggräddade kakan på smörpapperet och ta bort papperet som den bakades på.

3. Bre på hallonsylt medan kakan ännu är het och rulla ihop den på längden. Linda det sockrade smörpapperet om kakan och låt svalna. Ta av papperet och skär i skivor.


Rulltårta med hallonsylt


JIPPIIII!!! :D

2012-03-12 / 16:07:26 / Allmänt / 1 kommentarer

Jag har ju velat ha en Iphone 4 nu ett bra tag, så vet ni vad min underbara pappa och mamma har lovat mig? En Iphone! Gissa om jag är glad eller inte?! Men det som är roligast är ju nästan att köpa alla roliga och fina skal det finns! :D Det är ju nästan sjukt hur mycket olika skal och tillbehör det finns till Iphone's nu! Tex. såg jag ett skal som hade kanin-öron och en kanin-tofs längst ner på skalet, ganska gulligt eller ? :D

Men vilken färg tycker ni är snyggast? Vit eller svart? Jag tror ganska starkt på svart, men skulle vara kul att se vad andra tycker! :D


Skönhetstips :D

2012-03-12 / 15:58:21 / Skönhetstips / 0 kommentarer

För er som tycker att det är lite kul att läsa om skönhetstips osv. Så jag tänkte slänga in ett litet inlägg om det! :D

1. Drick mycket vatten,citronvatten är är väldigt bra för hyn och det ska gärna vara lite ljummet, för att kroppen lättare ska ta upp vattnet.

2. När man ska gå och lägga sig kan man använda en LITE fetare nattkräm som kan verka när du sover, just för att den går in i hyn och gör den mjuk och len. Och på dagen kan man ta en lite lättare kräm.

3.
Sov dig snygg. Ett av dom bästa knepen är att sova sig snygg. Kroppen återhämtar sig när man sover och städar rent och bygger upp. Sover man dåligt syns det på huden med en gång.

4. Det är jätte-bra att passa på att noppa dina ögonbryn direkt du har duschat! För då har hår-säckarna öppnat sig och det gör inte lika ont att dra bort dom.

                                 


Skola!

2012-03-12 / 07:29:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Om några minuter ska jag bege mig till skolan, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går! Vad ska ni göra idag då? Själv kommer man hem efter skolan kl. tio över tre, sen ska jag gå på satn en liten tur och se om jag hittar något kul! Sen ska mamma och jag gå ut och jogga en sväng. Skönt, skönt! Så ser min dag ut idag! Uppdaterar senare! :D

Första inlägget..

2012-03-11 / 22:11:45 / Allmänt / 0 kommentarer

Mitt första inlägg här på bloggen :D I min blogg får ni läsa om bland annat mode, hår, skönhetstips, outfits,  fotografering osv.. Jag tror det blir bra, hoppas det iallafall. :D Jag ska försöka uppdatera så mycket jag hitter här på bloggen. Ni kanske vill veta lite om mig! ;) Jag heter Rebecca och jag är en glad och posetiv tjej. Jag bloggar även om hur det är att leva i en småstad där jag bla. umgås med vänner, familj, shoppar plus mycket annat smått och gott! Hoppas att ni kommer att gilla det! :D


RSS 2.0